• Τηλέφωνο +30 2107244562
  • info@psimitis.gr
  • Μουσών 29, Αθήνα, ΤΚ: 11524
Αρχική  > Εταιρεια  > Προφίλ

Προφίλ

 

Η εταιρεία ΨΗΜΙΤΗ Α.Ε. αποτελεί την ιστορική συνέχεια του οράματος που θέσπισε ο ιδρυτής Θάνος Ψημίτης το 1958, όταν εισήγαγε τον πρώτο καθετήρα καρδιάς στην Ελλάδα και συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση και υλοποίηση των πρώτων καθετηριασμών.

Σήμερα αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες, δυναμικές και πρωτοποριακές επιχειρήσεις με αδιάλειπτη παρουσία στον ιατροτεχνολογικό χώρο στην Ελλάδα, με ενεργή συμμετοχή σε πρωτοποριακές εφαρμογές και σύγχρονες τεχνικές στην καρδιολογία, καρδιοχειρουργική, αγγειοχειρουργική, επεμβατική ακτινολογία και γενική χειρουργική.

Με γνώμονα την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και την βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών, διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες και προϊόντα υψηλής καινοτομίας, ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Η εταιρεία έχει αντιπροσωπεύσει και συνεργαστεί με ορισμένους από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους παγκοσμίως κατασκευαστικούς οίκους.


Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Εφαρμόζει ένα άρτια δομημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.


Στηρίζει δράσεις και προσπάθειες για την ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού καθώς και την βελτίωση ζωής των ανθρώπων.


Έχει διακριθεί σε πολλές περιπτώσεις για την επιτυχημένη επιχειρηματική της δραστηριότητα και αναδείχτηκε τα έτη 2009 και 2010 από το Great Place to Work Institute Hellas ανάμεσα στις 10 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.